Українка Міла Кузнєцова, відома своїм бюстом та вмінням підкреслювати його у всіх своїх сукнях і костюмах, виклала коротке відео на свою сторінку у соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Відео складається із великою кількості фотографій, на кожній із яких Міла позує у красивій сукні, чиє декольте аж занадто показує і підкреслює груди. Останній кадр - накладання двох фотографій, на яких жінка позує у купальнику - створює ефект наявності трьох великих грудей у жінки. Все це супроводжується неймовірно швидкою і динамічною музикою. Міла підписала своє відео такими словами: “Дві добре, а три краще? Сподіваюсь, ви посміхнулись”.

Імовірно, хтось все ж посміхнувся. Підписники вподобали підбірку фотографій і образи. Також більшість коментаторів оцінили жарт про наявність трьох грудей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Міла Кузнєцова живе в Києві, переможниця Miss Universe Plus Size-2019. Брала участь у проекті Модель ХL на телеканалі “1+1”. Офіційно має найбільші природні груди в Україні.

Міла Кузнєцова, фото - https://www.instagram.com/mila_kuznetsova10/
Міла Кузнєцова, фото - https://www.instagram.com/mila_kuznetsova10/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Міла Кузнєцова відвідала Сафарі-парк у селі Щасливцеве на Арабатській стрілці, де вона зараз відпочиває біля моря. На прогулянку Міла вийшла в коротенькій червоній сукні в білий горошок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова порадувала публіку новим пляжним фото і запропонувала пограти.

Також портал Знай.uа писав, що модель плюс-сайз Міла Кузнєцова показала спекотні фото з відпочинку.