Колишній послідовниця саєнтології повідала чергову нову версію, чому Том Круз не розмовляти зі своєю дочкою Сурі. В версії Ліа Ріміні - це є частиною геніального плану Круза, який бажає, щоб дочка стала набагато старше. Тоді він зможе зіграти роль батька, що змінився, і залучити дочку до саєнтологічної секти.

Читайте Знай в Google News!

Тому і не дивний той факт, що його з Ніколь Кідман діти вже були успішно завербовані американським актором. Зараз вони вже протягом багатьох років є послідовниками релігії і не спілкуються зі своєю матір'ю, тому що не можна.

Том Круз є послідовником міжнародного руху-саєнтології. Ця релігія не дозволяє йому близьке спілкування з людьми, які не є послідовниками цієї віри. Тому Круз і не бачився зі своєю дочкою вже близько семи років. Колишня дружина всіляко намагається забезпечити зустріч дитини зі своїм батьком, так як Сурі сумує за ним. Однак з цієї ж причини Том Круз і розпрощався раніше з двома дружинами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, як отримати 100 тисяч гривень за чесність – українцям запропонували пройти " Детектор брехні". Восени канал СТБ готує для телеглядачів повернення на екрани психологічного проекту "Детектор брехні", в якому учасники розкривають свої найпотаємніші секрети за грошову винагороду.

Як повідомляв " Знай.ІА", дружина Картрайта перед розчленуванням приготувала чорний ритуал: "Не хотів розлучатися".

Знай.ІА писав, що Джамала після пологів здивувала українців сміливим вибором: "чим сумніше…"