Заслужена артистка України Світлана Лобода часто радує своїх шанувальників гарячими знімками в соціальній мережі Instagram. У своєму 37-річному віці колишня солістка "ВІА Гра" продовжує займатися музичною творчістю і зовсім недавно виступала на концерті в Туреччині.

Читайте Знай в Google News!

Зараз же вона опублікувала фотографії, на яких знаходиться разом зі своїми дочками — Євангеліною Андріївною Левандовською і Тільдою. Євангеліні цього року виповнилося 9 років, тоді як Тільді всього 2 роки. Дівчинка народилася в клініці Седарс-Синай, яка знаходиться в Лос-Анджелесі. Ім'я батька дитини досі невідоме шанувальникам в Інтернеті. Лобода підписала фотографії теплими словами: "Є тонка нитка між мамою і дітьми — вона не рветься від відстаней і часу... і де б я не була, що б я не робила - я завжди повертаюся до них. Мої дочки — моє найкраще творіння".

Лобода, скріншот: Instagram
Лобода, скріншот: Instagram

Користувачі Instagram пишуть: "Кращі слова!Красуні!", "Світлана! Ви Ангел, для своїх дочок", "Красуні і мама і дочки".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пішла з життя народна артистка Валентина Легкоступова – її "Ягоду-малину" співала вся країна. Зірці було всього 54 роки. Про це повідомила її дочка Анетта Бриль на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", лягти під ніж або зайнятися спортом? Аніта Луценко розповіла, якими вправами підтягнути груди.

Знай.ua писав, що Грузинський холостяк Макацарія обтягнув рельєфне тіло вузьким комбінезоном.