15 серпня 2020 року виповнюється 30-та річниця з дня смерті фронтмена гурту "Кіно" Віктора Цоя. У всьому світі проходять заходи вшанування пам'яті легендарного музиканта, зібралися люди й на могилі артиста на Богословському кладовищі у Санкт-Петербурзі. Також відвідав могилу сина і батько Роберт Цой.

Читайте Знай в Google News!

Відео і фото з місця поховання Віктора Цоя фанати "Кіно" виклали в соціальних мережах.

Біля могили музиканта сьогодні не проштовхнутися, свідчать кадри очевидців. Шанувальники несуть оберемки квітів. Люди співають пісні гурту "Кіно", грають на гітарах, з динаміків лунає музика.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Прийшов вшанувати пам'ять голосу покоління і його 82-річний батько.

Нагадаємо, аварія, в якій загинув співак, сталася 15 серпня 1990 року 35-му кілометрі Латвійської траси Слока - Талсі. За офіційною версією музикант заснув за кермом. Однак цей факт досі викликає суперечки у шанувальників і експертів.

Попри загрозу розповсюдження коронавірусної інфекції, фанати Віктора Цоя не користуються засобами захисту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лукашенко почав війну проти Цоя: у Мінську затримали діджеїв за пісню ″Перемен″.

Як повідомляв портал Знай.ua, Цой живий! Останньому концерту легенди рока 30 років, як це було.

Також Знай.ua писав, Цой живий? "Кіно" воскресне після 30 років тиші.