15-літня дочка італійської супермоделі та акторки Моніки Белуччі та актора Венсана Касселя Дева знялася в рекламній кампанії для італійського будинку моди Dolce & Gabbana. Це стало першою професійною фотосесією дівчини у купальнику.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні знімки були оприлюднені на фан-акаунті Деви Кассель в соціальній мережі Instagram.

На фото 15-річна Дева Кассель позує на італійському озері Комо на яхті червоного кольору. Вона одягнена в бікіні з плавками асиметричного крою і квітковим принтом.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчина виглядає дуже ефектно і явно не поступається красою своїй знаменитій матері.

Крім того, Дева Кассель знялася для Dolce & Gabbana разом з батьком. На рекламних знімках вона одягнена в коротку ніжно-рожеву мереживну сукню, а Венсан Кассель - в сорочку під колір вбрання вродливої доньки.

Відомі актори Венсан Кассель і Моніка Белуччі, які розлучилися в серпні 2013 року, довгий час приховували від сторонніх очей старшу красуню-доньку. Деві 13 вересня виповнилося 15 років, а перший світський вихід дівчини відбувся на показі Dolce & Gabbana весна-літо у червні 2019 року, де Діва буквально полонила своєю жіночністю. До речі, юна знаменитість вже активно займається моделінгом і навіть встигла стати обличчям світових брендів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моніка Беллуччі знову вільна: в мережу злили останнє спільне фото з молодим коханцем.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15-річну красуню-доньку Моніки Беллуччі та Венсана Касселя показали світу в рекламі Dolce & Gabbana.

Також Знай.ua писав, що