Ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова провела ревізію в одному з ресторанів Запоріжжя і виявила не найприємніші знахідки.

Шокуючі кадри показали в останньому випуску програми на Новому каналі.

Шматочок Італії в центрі Запоріжжя - заклад Trattorio Fabrizio славиться у всьому місті; його власник - справжній італієць.

"Сподівалася побачити на кухні ідеальну чистоту. А виявила багато порушень. Масло у фритюрі було небезпечним для вживання. Ножі лежали на брудних ганчірках. Лопата для піци стояла на підлозі біля смітника. Уявіть, нею дістають блюдо і подають відвідувачам. Туди ж можуть потрапити відходи зі сміттєвого відра! По робочій поверхні бігали таргани" - поділилася враженнями Юлія.

У холодильнику було порушено товарне сусідство, а стікери були відсутні. Але найстрашніше було попереду. "На підвіконні лежав справжній пістолет! Для італійських пристрастей? Кухар мене запевняв, що для самооборони. Але таким речам не місце на кухні!"- розповідає ведуча.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Страви для Юлі приготував сам власник, який щиросердно зізнався, що давно не стояв на кухні. "Кролик у вині був смачний, але жорсткуватий. Здивувало, що пасту в закладі не готують, а подають магазинну. У салаті не вистачало інгредієнтів, а його вага була менше на чверть. Така ж ситуація з цією стравою була і у нашого таємного покупця" - засмутилася Ревізор.

Не дивно, що нагороду "Ревізора" заклад не отримав.

Нагадаємо, раніше "Кайфуй і думай про мене": Дантес опублікував пікантне відео... для чоловіків...

Як повідомляв портал " Знай.ua", Бджілка Гросу повернулася до Києва і сховалася від світу в секретному місці.

Також " Знай.ua" писав, що Остапчук накинувся на дітище Зеленського, "Квартал 95" став примітивним - "готую свій".