Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки закордонному курорті, а тепер показав миле фото, на якому позує в романтичному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Віталій позує в красивому серпневому полі з неймовірно красивим небом над головою. На прогулянку зірковий красень вийшов в стильному вбранні - на ньому модні рвані джинси і біла футболка, поверх якої він накинув червону кофту. Свій образ артист доповнив кепкою і сонцезахисними окулярами, він не дивиться в камеру, відвернувши голову. Козловський не підписав свою фотографію, зате фанати кинулися активно обговорювати його публікацію. Співака завалюють компліментами, як і місце, в якому він "заблукав".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.