Гаряча бразильська модель Victoria's Secret Жизель Олівейра поділилася новим знімком. який викликав захват шанувальників жіночої краси у всьому світі.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна світлина була опублікована на офіційній сторінці Олівейри в соціальній мережі Instagram.

На знімку Олівейра одягнена у бежеві шорти і футболку. Шорти, до речі, дуже короткі, що дозволяє підкреслити довгі ноги моделі. Варто відзначити, що на жінці й доволі ефектне взуття, а саме берці чорного кольору. Обличчя Жизелі закриває медична маска, в її руках маленька сумочка золотистого кольору. Також вона тримає пластиковий стакан з напоєм зеленого кольору, однак, не зовсім зрозуміло, як вона питиме його у масці.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Просто холодна матча (японський зелений чай, який відрізняється дуже дрібним помолом; у Західній культурі він має репутацію суперфуду завдяки високому вмісту антиоксидантів - ред.) і я", - йде мова у підписі до фото.

Традиційно, модель отримала безліч смайликів-емодзі з похвальними відгуками.

Варто зазначити, Жизель Олівейра навіть на карантині не втрачає грайливого настрою: не так давно зірка Victoria’s Secret поділилась фотографією-колажем від якої в захваті усі підписники моделі. Фото - чотири фотографії, на яких Жизель позує у різних позах в одному і тому самому вбранні. На ній чорна велика футболка у стилі 90-х з принтом людини, яка тримає цигарку в зубах і мінітрусики. На футболці та білизні написано “Побажайте мені удачі”. - це назва бренду, для якого жінка й знімається. Жизель має розпущене волосся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Американка знайшла на смітнику гордість Victoria's Secret - валялись сотнями.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ангел Victoria's Secret у леопардових трусах збуджує мережу.

Також Знай.ua писав, Ангел без трусиків: модель Victoria’s Secret застукали на гарячому.