Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. І кожен раз її образи, або, як зараз модно говорити," луки " — це витвір мистецтва. У зірки свій власний, неповторний і яскравий стиль, для якого вона кожен раз знаходить рішення, що запам'ятовуються .

Так, нещодавно Соня Плакидюк виклала фото, в якому цікаво обіграла образ Червоної Шапочки братів Грімм. І нічого, що шапочка була аж ніяк не червона - а навпаки, це був сірий берет. Грайливий вигляд Соня створила з відкритої червоної сукні із зав'язками, укладання з косим проділом, яскраво-червоною помадою на пухких губах і стильним червоним манікюром в тон. Родзинку образу Соні додало рожеве тимчасове тату на носику — на жаль, ракурс не дозволив розглянути, що саме написано на татуюванні.

"Готова нести пиріжки через ліс 💃 🏼 😜 #супертопмодельпоукраїнськи #скоро"— - так підписала свій знімок зірка.

Шанувальники навперебій розхвалювали Плакидюк. Під її фотогрфією-маса схвальних коментарів від читачів. “

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ох вже по істині найкрасивіші жінки-вогненні. Спасибі що показали що це красиво ❤️", " Боже, яке сонечко❤️🤗", "нагадуєш Шеріл Блоссом", — розсипалися в компліментах і порівняннях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.