Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося архівне інтерв'ю красуні, де вона, сидячи в гримерці лише в махровому халатику з глибоким декольте,, розповіла про те, що відчуває через 7 років після смерті свого чоловіка Євгена Огіра, який трагічно пішов з життя після тривалої боротьби з раком шлунка у віці 33 років, 28 квітня 2013 року.

Варто відзначити, що Тіна і Євген 15 січня 2008 року таємно одружилися на райських Мальдівах, а по поверненню до Києва, пара повінчалася в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. 18 листопада 2008 року у коханих з'явився на світ син Веніамін. Через багато років одна з найбільш затребуваних зірок України так і не змогла пережити болючу втрату, відзначаючи, що буде відчувати самотність навіть якщо коли-небудь вийде заміж. Зовсім недавно, 14 серпня, Євгену могло б виповнитися 40 років.

самотність буде переслідувати мене, навіть якщо я коли-небудь вийду заміж. Частина мого серця померла. Це безповоротно, це ніколи не зустріти знову… Питання " коли ти перестанеш відчувати себе самотньою?" - це як смикання за косичку. Хочеться махнути по руці і сказати: "Ну, годі вже".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.