Улюбленець багатьох українців Андрій Кузьменко (Кузьма, Скрябін), лідер легендарного гурту “Скрябін” залишився в історії української культури не лише музикантом, але й письменником. За своє життя Андрій встиг написати і опублікувати декілька повістей, одна з них вже наступного року транслюватиметься на великих екранах.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: повідомлення Львівської міської ради.

Історія розповідає про двох музикантів-початківців, які сідають в стареньку “Побєду” і їдуть в Берлін, або обміняти її на іномарку. Вся дорога, перебування у столиці Німеччини наповнені жартів, кумедних пригод і дивовижних зустрічей. Ця мандрівка змінює героїв. Більше того, приємно усвідомлювати, що книга має автобіографічні елементи.

Зйомки фільму "Я, Побєда і Берлін", фото Львівська міська рада
Зйомки фільму "Я, Побєда і Берлін", фото Львівська міська рада

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відтак повість дуже вдало ілюструє Україну початку 90-х. Автори фільму обіцяють передати цей дух і настрій: “проєкт буде цікавий загальній аудиторії — кожний молодий глядач побачить як "відривалися" його батьки, а кожний дорослий із задоволенням зануриться в ті часи”.

Відомо, що зйомки відбуватимуться на великій кількості локацій. Хто стане виконавцем головної ролі дуже інтригує шанувальників музиканта - його ім'я досі тримається у секреті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарний український співак, фронтмен гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко вже давно став кумиром мільйонів. Його висловлювання фанати давно розібрали на влучні цитати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вчинок Зеленського після загибелі Скрябіна вразив Україну: могло виповнитися 52.

Також Знай.ua писав, що У Львові "воскресять" легендарного Скрябіна.