Крістіна Орбакайте почала "спиватися" на очах у неповнлітньої доньки через орієнтацію свого сина.

До такого висновку прийшли шанувальники співачки. Вони вважають, що новини про гомосексуальність Дені могли ввести Орбакайте в ступор.

Шалені танці старшої дитини Христини - сина Дені, нещодавно підірвали мережу. Хлопець танцював як дівчина, чим викликав осуд у більшості користувачів. Тим більше, що у Дені в його віці ні разу не було серйозних стосунків.

В мережі активно обговорюють "зірковий камінг-аут" сина Орбакайте, що могло стати причиною депресії співачки, вважають шанувальники.

Шанувальники співачки помітили, що більшість вечорів Орбакайте стала проводити в компанії алкоголю і молодшої доньки. Вони припускають, що Крістіна почала спиватися через орієнтацію сина.

У недавніх Stories співачки наочно можна побачити її прихильність до чарки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крістіна намагається грати з Клавдією в "ладушки", а на столі красується келих червоного вина.

Саме тоді Орбакайте запідозрили в алкоголізмі, а ситуації до цієї Stories лише підтвердили її пристрасті.

Шанувальники засуджують Орбакайте за таку поведінку. На їхню думку, орієнтація сина не привід зловживати алкоголем на очах маленької доньки. Адже поки вона заливається вином, її молодша донька може взяти з неї приклад в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте показала єдину онуку Пугачової

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Також Знай.ua писав, заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.