Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників кадрами із закулісся українського серіалу від СТБ "Я повернуся". Аліна позує у білій блузці з відкритими плечима – видно, що під нею немає бюстгальтера. Образ доповнений відкритими білими туфлями, гофрованою синьою спідницею і пишною зачіскою. На задньому тлі видно інших членів знімальної команди, які зайняті своєю роботою.

"Підходить до завершення прекрасний проект "Я повернуся", залишився всього один знімальний день в ролі Аліси❤️ я була щаслива перевтілитися в неї і попрацювати з такою прекрасною командою!!!! Шалено люблю вас🤗", - написала Гросу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Підписники в коментарях оцінили зовнішній вигляд і робоче місце виконавиці.

"Яка гарна❤️😍", "Іи як завжди красуня😍", "Сліпуча красуня!", "Ти прекрасна💓", "Аліна, я сподіваюся, в цьому серіалі Ви менше плачете, ніж в #Таємне кохання мені вас там навіть шкода стало, що ви в кожному кадрі плачете", - відзначили користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу похвалилася трюком на зйомках без дублера: "А ви б хотіли?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу з екстремальним декольте зізналася, що приховувала рік.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала "охоронців", яких до неї приставив чоловік: "Коханий ревнує".