Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли весілля в колі рідних і близьких, а після торжества вже встигли подорожувати по Україні - насолодитися Карпатами на медовому місяці і побувати в Херсоні.

Так, красуня Соня виставила кілька трепетних архівних кадрів, на яких показала, як обирала "ту саму", ідеальну весільну сукню для церемонії. Артистка відзначила, що переміряла багацько вбрань, перш ніж вибрати єдине і неповторне, в якому і зустріла таке важливе в житті кожної дівчини свято.

Які ж це приємні спогади! Пам'ятаю як це було складно вибрати лише одну сукню, бо хотілося забрати додому абсолютно всі! 😅

Фолловери залишилися в захваті: "Яка красуня😍😍😍😍 Лише українки можуть бути такими чарівними💕", "Красива наречена🔥", "просто найкрасивіша наречена України 😍😍😍", "Краса😍😍😍😍", "Хотілка це нормально! Вони всі були дуже гарні 🤩", "Принцеса з казки!😍 😍 😍дуже гарно!", "Сонечко, ти просто неперевершена)))🔥", " Моя королева👑❤️".

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.