Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram Відверті і пікантні кадри. Нещодавно знаменитість, у якої, до слова, більше 10 мільйонів фоловерів, показала інтимне фото, де позувала лише в міні-бікіні кораловго кольору, сидячи на золотому пісочку на тлі вілл для відпочинку. Так, дівчина поніжилася на спекотному сонечку, захопивши численних шанувальників апетитними принадами, грайливо зігнувшись.

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність. До речі, ім'я Джоджо - псевдонім, а справжнє ім'я красуні невідомо. Модельну кар'єру знаменитість почала у 2010 році, а зараз є амбасадором спортивного харчування Protein World.

Варто відзначити, що Бейбі - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.иа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.