Голова Організаційного комітету Дитячого "Євробачення" Ярослав Лодигін заявив, що учасник Максим Ткачук не зможе взяти участь у відборі. Причини аналогічні тим, за якими в 2019 році на доросле "Євробачення" не була допущена співачка MARUV. Лодигін заявив, що Максим Ткачук брав участь в одному з пісенних конкурсів, організованих на території Росії, тому він не має права брати участь у відборі від України.

Юридичний відділ організаційного комітету виніс заборону на участь Максиму Ткачуку на підставі відкритих даних з інтернету. На офіційному сайті одного з пісенних конкурсів, організованих державною російською компанією" Росспівробітництво", в списку учасників значиться Максим Ткачук. Таким чином, він не зможе взяти участь у відборі.

Після ситуації зі співачкою MARUV були змінені правила пісенних конкурсів. Тепер у них не зможуть брати участь люди, які були помічені на заходах країни-агресора. Ярослав Лодигін заявив, що стосовно Максима Ткачука проводиться додаткове розслідування, проте він упевнений, що саме він брав участь у конкурсі від "Росспівробітництва".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що хлопчика-сироту цинічно викинули з Євробачення - "нашій країні капець".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що тернопільські школярі можуть не сісти за парти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з 1 вересня в школах працюватимуть "бульбашки".

Також, "Знай.uа" писав, що маленьких дніпрян запустять у садочки вже з 1 вересня, але є умова.