Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Яскравими святковими знімками і Добринін, і його дружина активно діляться в соцмережах. А цього разу Даша розповіла шанувальникам про сварки з Микитою.

Читайте Знай в Google News!

"Дуже часто в директі читаю про те, що ми ідеальна пара. Мені тут же хочеться розвіяти цей "міф". Ідеальних людей немає, і ми не виняток. У нас так само є проблеми, сварки, так само є злети і падіння. Я, бурхлива кров, влаштовую іноді Микиті маленькі скандали. До биття посуду не доходить, але я можу перестати надовго розмовляти або гордо йти в захід. Микита буває супер впертим або різким, сам того не помічаючи. Ми звичайна пара, у якої є свої заскоки. Просто ми всі сварки залишаємо при собі, нікому про них не розповідаємо і не виносимо. Вирішуємо глобальні проблеми самі, в колі нашої маленької сім'ї", - написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.