Популярна українська виконавиця Олена Тополя, відома під сценічним ім'ям Alyosha показала свою новонароджену доньку і розповіла, на кого вона схожа.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Тополі в мережі Instagram.

Публікація Олени Тополі, скріншот: Instagram
Публікація Олени Тополі, скріншот: Instagram

Відомо, що в суботу, 15 серпня, Олена та її коханий чоловік Тарас Тополя вже втретє стали батьками. Останні місяці знаменитість активно ділилася з шанувальниками подробицями своєї вагітності.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нещодавно подружжя продемонструвало кімнату майбутньої доньки і розповіло про те, як їхні сини з нетерпінням очікують на появу сестрички. Відтепер, зіркову сім'ю офіційно можна назвати багатодітною.

Олена зізналася, що в період вагітності готувалася до всіх можливих труднощів, втім, дівчинка виявилася абсолютно спокійною і навіть іноді дає нормально поспати.

Зокрема, співачка порівняла доньку зі своїми синами та їх бойовими характерами. Більше того, брати, зі свого боку, неймовірно ніжно і любляче ставляться до сестрички: хлопці з цікавістю спостерігають за тим, як мати змінює дівчинці підгузники і миє її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, відома співачка пояснила "таємну суперсилу" дітей, дорослим — не можна: "Так хочеться, а не можна".

Як повідомляв Знай.uа, Alyosha, Джамала, Onuka: бебі-бум в Україні, як зіркові матусі літають на крилах щастя.

Знай.uа писав, головний романтик України Vlad Darwin розкрив, що ховав від дружини за сімома замками: "Улюбленці мені не потрібні".