Американська поп-співачка 38-річна Брітні Спірс просид суд Каліфорнії відсторонити її батька, Джеймі Спірса, з ролі її єдиного опікуна.

Про це повідомляє Los Angeles Times.

Читайте Знай в Google News!

Довгий час батько Брітні сам приймав рішення щодо її особистого і професійного життя. На даний момент адвокат Брітні Спірс домагається того, щоб опіку над нею передали тимчасовому куратору Джоді Монтгомері.

Брітні Спірс, фото: Getty Images
Брітні Спірс, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сама ж зірка підтримує рішення передати опіку від батька кваліфікованій довіреній особі.

Засідання має пройти в онлайн-режимі. Крім того, біля будівлі суду відбудеться черговий мітинг #FreeBritney. Шанувальники артистки вимагатимуть повного припинення опікунства, оскільки сумніваються в щирості намірів батька Брітні Спірс.

Так, з 2008 року Брітні двічі поміщали в психіатричну клініку. Там вона перебувала під законною опікою батька, адвокатів і менеджера.

Мітинг на підтримку Брітні Спірс, фото з вільних джерел
Мітинг на підтримку Брітні Спірс, фото з вільних джерел

При цьому батько Спірс вів переговори в бізнесі від її імені, розпоряджався її власністю і навіть контролював те, з ким вона може підтримувати спілкування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Брітні Спірс молить про порятунок, таємні знаки, змови і брудні думки рідного батька-що відбувається з кумиром мільйонів.

Як повідомляв Знай. ua, крик Брітні Спірс про допомогу збентежив фанатів.

Також Знай. ua писав, що Брітні Спірс помолодшала на 15 років: виглядає майже як в 90-х, фанати не намилуються.