Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно виконавець презентував новий кліп на позитивну літню пісню "Бомба-ракета", де зіграв головні ролі разом з красунею-дружиною Сніжаною. Так, артисти приміряли на себе забавні костюми Бомби і Ракети, які провели разом романтичне побачення, а в кінці ролика можна побачити яскраву "тусовку", на якій присутні навіть культові персонажі: Шрек, Великодній кролик, Міньйон, сніговик Олаф і багато інших.

Наш відеокліп-це маленьке і дуже яскраве життя " її "- ракети і "його" - бомби. Це шлях двох людей, який вони проходять разом через різні події, вчаться, надихають і відкриваються один одному. Ми знімали пригоди наших героїв 4 дні, і зараз точно можемо сказати, що це були найскладніші зйомки відео за весь наш творчий період. Але кожен підйом в 3 ранку точно коштував того, щоб ви побачили цю історію такою красивою і яскравою, якою вона вийшла!

Сніжана Бабкіна також додала, що зйомки були дуже важкими, в основному через спеку і костюми.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

найскладнішими моментами в зйомках виявилися спека, недолік сну і дуже важкі костюми, які «не дихають». У них важко навіть просто перебувати, а, тим більше, переміщатися. Ми весь час знімали їх, щоб перепочити і швидко надягали знову, щоб продовжити зніматися. Але ми навіть не уявляли, як вийде зняти сцену з машиною: залізти в неї і вилізти в наших костюмах було архіскладним завданням!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.