Колишній соліст гурту «Тартак» Олександр Положинський заявив, що не буде балотуватися на посаду міського голови Луцька, хоча йому такі пропозиції надходили. Причиною цього він називає брак компетенції у себе.

Сашко Положинський, скріншот: YouTube
Сашко Положинський, скріншот: YouTube

Про це він заявив у інтерв'ю для Hromadske.

"Я до таких речей ставлюся відповідально. Я не хочу бути міським головою Луцька. Я дуже хочу, щоб Луцьк змінився на краще, дуже хочу, щоб домінування [нардепа від групи "За майбутнє" Ігоря] Палиці в Луцьку й на Волині було максимально скорочено, а те, що залишилося, щоб ішло тільки на користь. Звичайно, мені б цього хотілося, але самому впрягатися в роботу глави міста мені не хочеться з кількох причин. По-перше, мені це нецікаво. Мені цікаво займатися тим, чим я займаюся. Творчістю в першу чергу. З іншого боку, я не є компетентним у цих питаннях. я розумію, що всього можна навчитися, що в мене є певний базис знань, умінь і розуміння, щоб на ньому побудувати певну "споруду" знань і умінь, які потрібні очільнику такого міста як Луцьк, але я розумію, що на це потрібен час. Мені не хочеться, щоб сталося, як із нашим президентом, коли він одночасно й обіймає посаду, і вчиться щось на ній робити. Це неправильно і це шкодить", – пояснив Положинський.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Іншою причиною музикант і лідер громадської думки відсутність у себе професійної команди.

"Поки що я це все сприймаю як веселі балачки, які більше спрямовані на те, щоб змусити когось нервувати або пограти в якісь політичні ігри", — підсумував Положинський.

Однак українська зірка також впевнений, що міг би досягти успіхів у випадку балотування

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Положинський вступив у боротьбу з пандемією у незвичний спосіб - "Нас порятує…"

Як повідомляв портал Знай.ua, Положинський з гурту "Тартак" оголосив, що йде зі сцени: "Я зрозумів, що більше не можу".

Також Знай.ua писав, Кинути все і втекти: Положинський розповів про тимчасову слабкість.