Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Яскравими святковими знімками і Добринін, і його дружина активно діляться в соцмережах. А цього разу Даша розповіла шанувальникам про загадкового друга.

Читайте Знай в Google News!

Ми все життя живемо серед людей, хтось приходить в наше життя на довгий період, а хтось в ній не затримується і зовсім, але трапляється так, що хтось може залишитися в ній і стати "твоєю людиною". Друг-це підтримка без приводу і без його озвучування. Друг не йде і приходить тільки тоді, коли йому захотілося, він просто знаходиться з тобою поряд. Друг-це не тільки посміятися. Для мене мої друзі-мотивація. Оточення має надихати, коли дивишся як хтось йде до мети, розвивається і стає краще, мені самій хочеться бути ще краще і працювати над собою. Друг-це не вантаж. Якщо вас пригнічує ваша людина, завершуйте і йдіть від такого спілкування. Існує багато нереалізованих людей, яким зручніше вихлюпувати свій негатив в придушенні іншого. Друг - це "телефон довіри". Не бійтеся говорити другу про те, що Вас турбує. Не приховуйте свої думки. Друг-це ваша друга сім'я. Нічні розмови найчистіші і щирі. Всім бажаю міцної дружби, і набуття "своїх людей"", - написала Даша в підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадавши, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю в найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.иа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.