З 20 серпня у кінотеатрах України можна подивитися нову американську комедію "Зависнути у Палм-Спрінгс".

У головних ролях зіграли Енді Семберг ("Бруклін 9-9", "Сусіди", "Поп-зірка") та Крістін Міліоті ("Вовк з Волл-стріт", "Як я зустрів вашу маму", "Чорне дзеркало", "Фарго"). Також у стрічці можна побачити Дж. К. Сіммонса ("Одержимість", "Ла-Ла Ленд") та Пітера Галлахера "Дуже погані матусі 2", "Краса по-американські".

Постер фільму
Постер фільму

Про комедію

Зустрівшись на весіллі у Палм-Спрінгз, Найлз та Сара раптом опиняються у петлі часу.

Кожен новий день вони змушені слухати ті ж самі весільні тости та пісні... Проте, є й переваги: "День Бабака" дає можливість прожити безкінечну кількість життів, а, отже, реалізувати найбільш шалені ідеї і мрії. Приготуйтесь, буде гаряче!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгс"
Кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгс"

Кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгс"
Кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгс"

Кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгс"
Кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгс"

Цікаві факти про фільм

  1. Прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі Санденс, 26 січня 2020 року, отримавши після кінофестиваля приголомшливо схвальні відгуки критиків та аудиторії. Рейтинг Rotten Tomatoes становив 100% позитивних рецензій. Після виходу стрічки в середині липні в американський прокат - рейтинг RT становить 93%, Metacritic - 84.
  2. Робота Макса Барбакова (режисер стрічки) стала не тільки творчо одним з найуспішніших дебютів на Санденсі, а й новим рекордсменом: права на стрічку за рекордну суму у 22 млн доларів США придбав Hulu (разом з Neon для лімітованого кінопрокату на території США). Виявилося, що перша цифра у 17,5 млн доларів, яку наводила преса, не повністю враховувала усю сукупність угоди.
  3. "Зависнути у Палм-Спрінгз" - продюсерський проєкт комедійного гурту The Lonely Island, незмінним учасником якого є Енді Семберг. Ця команда відповідала за багато музичних сегментів в шоу Saturday Night Live, що ставали вірусними в мережі. А також створили кілька успішних пародійних стрічок - "Поп-зірка: ніколи не здавайся" та "Сім діб у пеклі".
  4. Першим актором, заявленим у стрічці був саме Енді Семберг, який приєднався до проєкту у березні 2019-го, наступного місяця підтвердили свою участь Крістін Міліоті та Дж. К. Сіммонс.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що зірка TikTok та Instagram Анна Трінчер ексклюзивно розповіла про життя в домі тіктокерів і нову роль циганки.

Раніше Знай.ua писав, що Квартал 95 вирушив під Одесу знімати продовження серіалу "Папік".

Також повідомлялося, що Дар'я Петрожицька стане новою учасницею "Танців з зірками".