В суботу 22 серпня о 19:00, на СТБ вийде черговий, п'ятий випуск кулінарного шоу "Звана вечеря". Він обіцяє бути дуже провокаційним, бо цього разу за перемогу змагатимуться четверо амбітних незнайомців.

Прес-служба телеканалу СТБ знайомить читачів з героями ближче.

1. Оля Виноградова - популярний блогер і екс-учасниця проекту"Холостяк-10".
П'ять років вона працювала помічником народних депутатів. Любить готувати і
вважає, що робить це смачно. Чи настільки смачно, щоб виграти в шоу " Звана
вечеря"?

Оля Виноградова, фото: пресс-служба СТБ

2. Паша Пчолкін - хоч за освітою адвокат-криміналіст, пропрацювавши за фахом місяць, зрозумів, що сидіти в офісі йому не до душі. З тих пір працює фотографом, відеографом, монтує і ретушує фото і відео. Фотографує людей, часто оголених або напівроздягнених. Готує добре, і часто приймає у себе гостей. Не любить "попсові страви".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Паша Пчелкин. Фото: пресс-служба СТБ

3. Ігор Обуховський - зірковий фітнес-тренер, вчить своїх підопічних, як
крок за кроком побудувати тіло своєї мрії. Каже, що при складанні раціону харчування, важливо розуміти, що з їжею повинні надходити всі необхідні речовини, мікроелементи. Своїм гостям готовий продемонструвати, що харчуватися можна не тільки смачно, але і правильно.

Игорь Обуховский. Фото: пресс-служба СТБ


4. Оля Філева – "проста дівка з села", як описує себе сама героїня. Два роки тому переїхала до столиці. Раніше працювала кухарем, так як дуже любить поїсти. Важить 110 кг, а до цього була «вічно худне персоною» – сиділа на всіляких дієтах, але так і не отримавши результат, розслабилася і вирішила жити в кайф. Стверджує, що може приготувати все, що завгодно. Ставку в шоу робитиме на українську кухню.

Оля Филева. Фото: пресс-служба СТБ

Нагадаємо, раніше Потап за кермом автомобіля показав шанувальникам hardcore p * rn.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мавка Лісова: закарпатка Аліна Паш зачарувала оголеною попою посеред природи.

Також "Знай.uа" писав, що у зарученого Остапчука був контакт з ескортницею: "я вирішив зробити подарунок своєму..."