Російський музикант Андрій Григор'єв-Апполонов, відомий як учасник бойз-бенду "Іванушки International", відпочив на Балі, однак, на думку його шанувальників, туристична поїздка доволі погано позначилася на його здоров'ї чи, принаймні, зовнішньому вигляду. Одна із його фотографій особливо привернула увагу користувачів соцмереж: на ні обличчя зірки має набряки або ж демонструє той факт, що він суттєво набрав у вазі.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна дискусія проходила на торінці Григор'єва-Апполонова в соціальній мережі Instagram.

"Рудий" з "Іванушек" зробив селфі на фоні басейну. Його багряне волосся розтріпане, шкіра червона від сонця (імовірно, через брак мелатоніну пігментація від засмаги у нього трохи відмінна, але також Андрій міг просто обгоріти на сонці).

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Деякі коментатори пораділи за співака і побажали йому приємного відпочинку. Але дісталося йому й від критиків за зовнішній вигляд.

Один з підписників запитав, чому Андрій так погладшав. "Не товстий, а опухлий від бухла", - відповів за Григор'єва-Апполонова інший користувач соцмережі, натякаючи на проблеми з алкоголем.

"Який гарний дідок", "Сеньйор Помідор", "А роки летять, Наші роки, як птахи ....", "Червоний як рак", "Обережніше з сонцем, брат"," у червоношкірих теж є руді? "," Жах ... ", - пишуть вони в коментарях під публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рудий з "Іванушек" звалив на плечі сестри втрату дружини і дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишня дружина Андрія Григор'єва-І.апполонова виставила на продаж трикімнатну квартиру в Москві.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Григор'єв-Аполонов відправився поправити своє здоров'я в Сочі.