Українська співачка Яна Шемаєва, більш відома під сценічним псевдонімом Jerry Heil, зізналася, що має розлад харчової поведінки. В певний момент життя її рідні навіть почали хвилюватися за її здоров'я.

Про це вона розповіла у програмі "Зіркове життя".

Так, в якийсь момент вага співачки була лише 46 кілограмів. На той момент харчування Яни було більш ніж недостатнім: вона з'їдала усього одне яблуко в день.

"Мій цикл жорстко збився на пів року, і це було страшно. Мама почала тиснути на мене. Вона плакала і говорила: "Що ти з собою робиш?!". І одного разу мені просто стало страшно за себе. Мама сказала: "Я насмажу тобі котлет, і ти будеш їсти їх до посиніння". І що я зробила? Їла їх до посиніння", - зізнається Jerry Heil.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через розлад харчової поведінки Яні довелося звернутися до фахівців, з якими вона досі продовжує працювати.

"Зі мною працюють професіонали. Тобто я завжди під контролем. Але мені здається, що не буває колишніх анорексичок. Навіть друзі часто наді мною сміються, що я не можу дозволити собі ввечері з'їсти зайве", - розповіла Jerry Heil.

Jerry Heil, фото з Instagram
Jerry Heil, фото з Instagram

Варто зазначити, що й нині дієта співачки доволі "ексцентрична" — вона є шанувальницею сироїдства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше