Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Дорофєєва відображена, мабуть, у дворі власного будинку в пляжному образі. На ній спокусливий яскравий купальник, який красиво підкреслив пружний бюст. Волосся красуні розпущені, трохи розпатлані і покриті величезною солом'яним капелюшком, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру і ніби про щось задумалася. Надя не підписала свою фотографію, зате фанати кинулися активно її обговорювати, співачку засипають компліментами, захоплюючись її яскравим пляжним образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.