Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі яскраве фото, на якому позує в цікавому образі з нового кліпу.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в смарагдовому брючному костюмі з яскравою рожевою блузкою, а Свій образ доповнила масивними прикрасами. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. Співачка відображена в оригінальній позі, вона витягнула одну ногу, яка здається несиметрично довгою, а руку доклала до обличчя. У підписі до кадру Каменських написала: "Мій новий кліп #AHUEVO вийде просто запаморочливо яскравим і незвичайним! Дивіться кліп, і слухайте трек на всіх музичних і діджитал платформах вже 4.09! А на фото - мій перший образ з кліпу! Мені він дуже подобається і сподіваюся, вам сподобався теж! Напишіть, як він вам".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.