Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівні знімки, на якому з'явилася в незвичайному образі і зі сміливим макіяжем.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках можна побачити крупним планом чарівне благородне обличчя Соні. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж з підведеними бровами і оранжево-рожевими тінями на повіках, вона не дивиться в камеру. У підписі до публікації Євдокименко написала: "Привнеси колір! Цієї осені офіційно пора не так серйозно ставитися до макіяжу і спробувати нові образи. Чи вибираєте ви пастель або неон, вирішувати вам! Мені подобається, фіолетовий (найпопулярніший в цьому сезоні) він об'єднує цей образ. Від блідо-лілового до фіолетового, він буде зачаровувати всіх. Для отримання додаткової інформації пропоную подивитися Ейфорію". Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами і захоплюючись її чарівним образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.