Срібний призер проєкту "Танці з зірками" Олександр Прохоров запрошує всіх на атмосферну вечірку Cuba Dance Party! Подія відбудеться 27 серпня, о 20:00, в новому, ультрамодному місці столиці – Cuba Camp, на Трухановому острові.

Cuba Dance Party - це насичені емоції, пристрасні танці, зіркові гості, багато селфі і відео! На вечірці всі гості поринуть в атмосферу абсолютної свободи, навчаться танцювати латиноамериканські танці, освіжаться коктейлями від Cuba Camp і зустрінуть неймовірний захід на березі затоки.

Олександр Прохоров
Олександр Прохоров

Саша проведе танцювальний майстерклас під музичний супровід гурту Havana. Танцюрист і хореограф навчить танцювати так, щоб з голови вилетіла вся рутина, а залишилися лише гарячі кубинські ритми і приємна втома в кінці вечора. Найяскравіші танцюристи вечора отримають подарунки від партнерів вечірки і запрошених зірок.

Олександр Прохоров, фото: Володимир Ануфрієв
Олександр Прохоров, фото: Володимир Ануфрієв

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Всіх чекаю на Cuba Dance Party, в четвер! Як відомо, танець об'єднує людей. Я дуже хочу, щоб всі гості вечора забули про клопоти і відривалися на танцполі разом зі мною. Звучатиме жива музика. Давайте прикрасимо останні дні літа в різнокольорові фарби. Місце та час зустрічі - Cuba Camp, 27 серпня, о 20:00. При собі мати крутий настрій і бажання запалювати танцпол!" - поділився Олександр Прохоров.

Нагадаємо, раніше танцюрист і хореограф Олександр Прохоров розповів Знай.uа, кого вважає сексуальною з жінок-зірок і хто викликає у нього симпатію.

"Для мене краса і сексуальність - це дві різні речі, і не завжди вони поєднуються в одній людині. Та й для кожного це означає різне поєднання якостей людини", - зазначив танцюрист.

Також повідомлялося, що учасник "Танців з зірками" розповів, чим його приваблюють Надя Дорофєєва і Даша Астаф'єва.

Читайте інтерв'ю співака Олега Кензова для Знай.uа: про зйомки "Кохання на виживання" в Перу, про стосунки з першою дружиною і дочкою, про перебування на карантині і залежність від роботи.