Єва Жаклін Лонгорія Бастон — американська актриса і активістка, найбільш відома масовому глядачеві за роллю Габріель Соліс в трагікомедійному серіалі "Відчайдушні домогосподарки", який йшов з 2004 по 2012 рік.

Читайте Знай в Google News!

Її аккаунт в соціальній мережі Instagram налічує практично 8 мільйонів передплатників і більше чотирьох тисяч публікацій. Вона є однією з провідної національної конвенції Демократичної партії США, яка вперше проходить в онлайн-режимі.

Захід спрямований на офіційне висунення Джо Байдена в якості кандидата від Демократичної партії на виборах в США в цьому році.

Єва Лонгорія, скріншот: Instagram
Єва Лонгорія, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім своєї основної діяльності, жінка не забуває тримати себе в хорошій фізичній формі, про що ділиться зі своїми передплатниками в Instagram. Остання публікація Єви Лонгорії присвячена якраз таки заняттю спортом.

45-річна жінка в спортивному топі і лосинах одного кольору займається з гантелями на фото. При цьому, завдяки обтягуючій функції спортивного одягу, можна розгледіти пружні форми Лонгорії. Шанувальники в коментарях захоплюються її фізичній формі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель Емілі Ратаковскі розкріпачилася перед невідомою людиною. Як видно, перед камерою Емілі Ратаковскі з'явилася на біло-зеленому тлі, вона еротично позує перед фотографом.

Як повідомляв "Знай.ua", гаряча Кардашьян обтягнула апетитні форми срібло.

Знай.ua писав, що італійський актор-ловелас Мікеле Морроне відчинив сорочку-фанатки побачили не тільки душу.