Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила вельми цікаве відео, на якому можна помітити справжній косплей на Диво-жінку з коміксів DC.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації моделі в мережі Instagram.

"Веселий косплей, мій улюблений супергерой DC. А хто ваш улюблений супергерой? DC або Marvel? У цьому відео про Чудо-жінку дуже багато всього, однак ви повинні перевірити це в моїй біографії. Відзначай друзів.",- пише Ана Чері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Ана Чері (Ana Cheri) розкритикувала відому соціальну мережу Instagram. Так, остання шкодує, що її фотографії часто блокують за нібито наготу, яка відсутня на знімках. Відповідне повідомлення вона розмістила на своїй сторінці в Instagram, де завдяки спокусливим формам зуміла зібрати більше ніж дванадцятимільйону армію шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, німецька фітнес-модель вражає натуральними принадами, розкішніше за силіконові.

Як повідомляв Знай.uа, "Я не $100, щоб всім подобатися", - Анна Трінчер про життя в будинку тіктокерів і нову роль циганки.

Знай.uа писав, 63-річна мама Світлани Лободи показала, як стежить за стрункою фігурою навіть на відпочинку.