Група "Время и Стекло "розпалася, проте інтерес до екс-солістки, Наді "До-До " Дорофєєвої, не згасає. І не дивно, адже вона як ніхто інший вміє його підігрівати. Скориставшись своєю зоряною безкарністю, ідеальними формами і літньою спекою, Дорофєєва скинула з себе повністю весь одяг і останній сором і вляглася просто на газон. Свій бюст Надя кокетливо прикрила ліктиками, а на попу поклала джинсові шорти-мовляв, і так зійде. Своє коротке відео в Instagram вона підписала просто - "літній настрій".

Від такого "літнього настрою" перегрілася вся чоловіча половина передплатників, та й дівчата забули, що вони дівчата, і напевно рясно залили клавіатуру слиною.

«Хм. Від Каменських-не далеко втекла. Вогонь», «яка солодка", " Суперчикса. Виглядаєш відпадно«,» ідеальна«,» краща красуня«,» Шкода, що до кінця літа залишилося всього 8 днів«,» коли літо закінчилося, а ти ще не засмаг«,» я б хотів побути цим газоном, на кілька хвилин", - пишуть вони.

Бентежить одне - а як же гігієна? Навіть найбільш доглянутий і чистий газон не може бути стерильним. Цікаво, чи не боїться Дорофєєва, що їй куди-небудь заповзуть всюдисущі мурахи, жуки, або ще хто-небудь небажаний? Хочеться вірити, що Надя — дівчинка доросла і розсудлива, і відразу після зйомки встала і одяглася. Хоча, можливо, ми просто їй заздримо. Не наша - от ми і бісимося…

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.