Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка виставила серію яскравих кадрів, позуючи в розкішній білосніжній сукні з глибоким декольте, в якій виступила на Софіївській площі на честь Дня Незалежності України 24 серпня. Джамала разом з такими культовими зірками, як Тіна Кароль, Потап, Руслана, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Ніна Матвієнко, Оля Полякова, Сергій Бабкін, та іншими, підготували подарунок нашій Батьківщині, виконавши попурі з 42 легендарних композицій.

Насправді, це моє найулюбленіше свято! Вітаю всіх з Днем Незалежності! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Миру та любові всім нам!

Фолловери не пройшли повз: "це просто Вау, ностальгія❤️❤️❤️❤️", "у вас завжди круті образи, але це просто неймовірно🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "наречена", " з Днем Незалежності, гордість нашої країни! Зичу нам усім мирного неба за Ви заспівали сьогодні неймовірно. Це було легендарно, дякую❤️"," Ви неперевершена, приголомшлива, аж до мурах❤️", " Яка ви красива💚", "Гарно співала🔥 🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.