Наташа Горова-21-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість разом з мамою Іриною і молодшим братиком Андрієм вирушили в невелику подорож по замках Львівської області і захоплюючих куточках України. Так, Ірина Горова показала, як підросли її діти, а сама Наташа для пригод вибрала дуже жіночне вбрання - білосніжну довгу сукню з відкритими плечима і солом'яний капелюшок, засвітивши при цьому численні татуювання.

маленька подорож неймовірними місцями України. 💙💛

Фолловери засипали сім'ю компліментами: "👏молодці...👍 👍 👍 👍 ", "Як же ви мені симпатичні!! 🤗Все що дозволяєте бачити про роботу і сім'ю... Надихає) удачі Вам Ірина😍", " Ой які красуні!!!Обидві кращі, наша Ірочка і, Наталі💜Ось завжди ви стильні.І дуже дуже, сильно красиві!!!", "Прекрасна сім'я!", "Щастя вам радості👏👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.