Українська акторка театру і кіно Тетяна Острецова заявила про сексуальні домагання просто на знімальному майданчику. Про це Тетяна написала на своїй Facebook-сторінці.

Читайте Знай в Google News!

За словами дівчини, під час зйомок її колега Володимир Владіміров ліз їй між ніг і лапав, хоча сцена цього не передбачала.

"Владіміров Володимир під час сцени, неодноразово ліз своїми руками мені між ніг. У першому дублі у нього це вийшло. Коли в сцені мене потрібно було тримати за коліна, нібито заспокоювати, цей м*дак ліз мені між ніг. У другому дублі, коли він підбігає до мене ззаду – він лапав мене за сідниці. Моя помилка в тому, що я відразу ж не зупинила зйомки, тому що я чітко розуміла, що якщо я дам собі зараз слабинку і пущу на самоплив емоції – далі я вже не зможу працювати, так як всередині вже була істерика, і тому я боялася, що через мене зірветься зміна. Я це визнаю і шкодую, що не припинила це! Камери можуть підтвердити, що його руки постійно лізли мені між ніг. І в дублях я намагалася викручуватися як могла, щоб він не зміг знову це зробити. Протягом 4-5 дублів цей збоченець кожен раз намагався підніматися рукою вище колін, але я викручувалася. Я досі відчуваю на своєму тілі відчуття від цього морального виродка. Я впевнена, що я не перша дівчина, з якою він так вчинив. Усі мовчать", - поділилася акторка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зазначимо, що на публікацію Острецової відреагував актор Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки Михайло Аугуст.

Він написав, що якщо дівчина така "недотрога", то повинна або відмовитися від зйомок, або сидіти вдома з чоловіком.

Потім актор видалив пост, але PR-директор Одеського міжнародного кінофестивалю та Української кіноакадемії Тетяна Власова встигла зробити скріншот і опублікувала його, закликавши актора до відповіді.

Як стверджує видання "Букви", Владіміров нібито брав участь у серіалі "Слуга народу" з Володимиром Зеленським у головній ролі.

скріншот с сайту

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, окремі вагони для жінок і чоловіків: чи здатний "розділ" вирішити проблему сексуальних домагань та насильства.

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра Мераї Кері вирішила засудити матір за насильство в дитинстві: сатаністи змушували робити це і дивитися на інших.

Також портал Знай.uа писав, що за побиту в потязі Анастасію Лугову заступилися знаменитості.