40-річна Марина Боржемська є постійним тренером проекту "Зважені та щасливі" на телеканалі СТБ з 2016 року, що і принесло їй найбільшу Всеукраїнську Популярність.

Читайте Знай в Google News!

Ще одним тренером на цьому шоу був В'ячеслав Узєлков, колишній чоловік жінки. Вони познайомилися ще в університетські роки і прожили довге подружнє життя, Боржемська була поруч з Узєлковим під час реабілітації після інсульту, в 2012 році.

Кілька років тому пара оголосила про розлучення, а Марина Боржемська забрала обох дітей Роберта і Олівію на батьківщину, до Вінниці.

Зараз жінка має кілька Instagram-акаунтів, на яких пропонує щоденники харчування, рецепти і поради для схуднення. На основному ж профілі у дівчини більше 400 тисяч передплатників, з якими вона ділиться фотографіями з життя.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Боржемська, скріншот: Instagram
Боржемська, скріншот: Instagram

Вона опублікувала ряд фотографій до Дня Незалежності України, на першій з яких зображена разом зі своїми дітьми. На другий же тримає дуже великий прапор у Буковелі. У підписі до публікації Боржемська побажала Україні розвиватися, рости сильною, прогресивною і вільною. "Сьогодні ми святкуємо день твоєї незалежності. Це свято-гордість кожного! Дай Бог так буде і далі, всі молимося за це", - написала зірковий тренер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фанат Путіна Лепс засвітився на зйомках "зрадницької" премії в Москві: номіновані Лобода, Лорак і Каменських.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова гаряче переплюнула "Дикі танці" Руслани, українці вже відправляють на"Євробачення".

Знай.ua писав, що Зеленський в День незалежності нагородив Dzidzio і білоруса Міхалка: тепер заслужені артисти України