Життя відомого радянського і російського виконавця, а також заслуженого артиста Російської Федерації, барі Карімовича Алібасова сповнена скандалів і несподіваних подій.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні на телепередачі "Андрій Малахов. Прямий ефір" на каналі "Росія 1" з'явився якийсь Денис Гатілов, який представився позашлюбним сином Алібасова, пройшовши безпосередньо генетичну експертизу.

За словами молодої людини, відносини між його матір'ю і шоуменом тривали не дуже довго, протягом декількох побачень, в результаті яких Гатілов і з'явився на світ.

Він заявив, що не претендує на спадщину. Мати розповідала Денису про те, що Алібасов можливо є його батьком, проте в свідоцтві про народження стоїть прочерк в графі "батько". "Мені просто важливий факт нашої спорідненості", - заявив хлопець.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Алібасов, скріншот: Youtube
Алібасов, скріншот: Youtube

Барі Алібасов же повідомив, що нічому не дивується в цьому житті і тому спокійно сприйняв цю новину. ДНК-тест, зроблений потенційними родичами, показав, що між Алібасовим і Гатіловим немає спорідненості.

Хлопець засмутився через подібний перебіг подій, а барі Карімович — ні. Все через те, що нещодавно Виконавець заявив про намір розлучитися з Федосеевой-Шукшиной, через майже 2 роки шлюбу і багатьох років дружби.

"В її родині твориться якесь неподобство, а з появою дочки Ольги Ліда взагалі ніби з глузду з'їхала", — заявив Алібасов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джамала на честь Дня Незалежності України підкорила не тільки голосом, але і божественним декольте: "наречена"

Як повідомляв "Знай.ua", Комаров з " Світу навиворіт" показав Україні пальці: "З Днем Незалежності"

Знай.ua писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво назвав 10 приводів закохатися в Україну на День Незалежності.