Українська прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Т. Г. Шевченка Катерина Кухар найбільшу популярність здобула завдяки суворому суддівству в шоу "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Однак заслужена і народна артистка України найчастіше гастролює по багатьох країнах світу. Вона була почесним членом журі Паризької консерваторії та міжнародних конкурсів "Tanzolymp" і "Seoul International Dance Competition".

Зараз Катерина Кухар опублікувала на своїй сторінці в Instagram кілька досить атмосферних знімків, які підписала словами про кохання. "Любов — це єдиний вияв магії в нашому світі, схожому на холодний годинниковий механізм. Без любові всі ці металеві коліщатка швидко заржавіли б і покришились.
Але ж ні — вони цокотять і обертаються, приводять в рух одне одного, хоч би вже й самі того не хотіли...".

Катерина Кухар, скріншот: Instagram
Катерина Кухар, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виявилося, Кухар зіграла роль в художньому фільмі "Віддана", який створений за мотивами роману Софії Андрухович "Фелікс Австрія". Вона виступила загадковою актрисою театру "Колізей Торна".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Потапа Горова вразила їх дорослим сином і красунею-донькою, неймовірна схожість.

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері прикрила голе тіло лише ниточками, але й ті не витримали. Дівчина вирушила на дуже сексуальну фотосесію, де приміряла відразу кілька відвертих нарядів.

Знай.ua писав, Ви б ризикнули? Екзотична копія Кардашьян навідалася в спортзал майже без одягу.