Регіна Тодоренко — українська телеведуча і співачка, яка прославилася в основному завдяки участі в шоу "Орел и Решка". У 2018 році офіційно оформила стосунки зі співаком Владом Топаловим і в грудні у них народився син. У 2019 році в Італії пройшла весільна церемонія.

Читайте Знай в Google News!

У квітні 2020 року разом з чоловіком потрапила в гучний скандал, коли під час онлайн-інтерв'ю висловилася на тему домашнього насильства. Вона вважала дівчат "психологічно хворими", якщо ті публічно висловлюються про побиття з боку чоловіків.

Зараз вона опублікувала відео, в якому виконала пісню Наталії Могилевської "Місяць" до Дня Незалежності України. І не забула привітати свого чоловіка Топалова з річницею відносин, вони вже три роки разом. Співала вона під акомпанемент на двох гітарах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, племінниця Ротару Sonya Kay зачарувала струнким тілом посеред соняшників, все заради українців. Знаменитість позувала в полі величезних жовтих соняшників, примірявши стильний квітчастий наряд і насолоджуючись пейзажами, що нагадують синьо-жовтий прапор України.

Як повідомляв "Знай.ua", " Ревізор" Філонова розкрила секрет впевненості з чоловіками:"хоч без мейк-апу, хоч в костюмі динозавра".

Знай.ua писав, дружина "султана Сулеймана" поправилася після пологів і натрапила на шквал ненависті:"ви можете ковзнути". Зірка турецьких мелодрам висловилася про критику на свою адресу і повідомила, що звертати увагу на подібне вона не буде.