Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами та еротичними фотосесіями.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті знаменитість часто публікує відверті знімки. Цього разу Даша поділилася пікантним селфі з морського курорту, на яких позує в темних окулярах і цілісному купальнику тілесного кольору. Зірка Playboy лежить на шезлонгу, тримаючи в руках телефон і виставляючи на показ свої пишні груди.

"Порадників сьогодні припливло, як окунів, коли ловиш судака😂😂🤭", - жартівливо підписала кадр Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До слова, підписники залишилися в захваті від нової публікації артистки і засипали її компліментами в коментарях.

"Дайте помацати😍 🙌", "Це що? Цицька?!?!!", "Дашулик... красуня улюблена ❤️", "А, ви судака на що ловите?😉", "Красива😍", "Мммм)", - пишуть у коментарях під постом шанувальники співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва показала свої груди класикам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію фанатів спокусливим чином.

Також портал Знай.uа писав, що екссолістка NikitA в сексі-білизні навчила українок прийомчикам спокушання: "Надихає".