Російська професійна бодібілдерка Наталія Кузнєцова є багаторазовою чемпіонкою світу, Європи. Має зріст 173 сантиметри, а вага 110 кілограм. Досить активно веде свою сторінку в Instagram, яка зараз налічує понад 600 тисяч передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно вона опублікувала фото з пляжу, яке підписала: "Душа проситься на море, а тіло... тіло, збирається на роботу. На жаль, літо закінчується. Більш безглуздого літа не було. І дай Бог, більше такого не трапиться. Може ще не все втрачено в цьому році?) Хто ще будує плани?)".

На фото вона в рожевому купальнику. У користувачів цієї соціальної мережі є можливість розгледіти потужну структуру 29-річної спортсменки. У неї добре розвинені ноги, прес і гігантські плечі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники описують своє позитивне ставлення до Наталії: "Так загіпнотизований цими ногами!!! Браво!", "Кращий день, щоб бути на цьому пляжі", "Моя дорога, ти Увійшла в море, я навіть не бачив Своїми очима, Я бажаю тобі всього щастя і радості".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, світова рекордсменка з бодібілдингу задумалася про дитину - однак тоді доведеться кинути спорт.

Як повідомляв "Знай.ua", Амазонка бодібілдингу показала жіночність в короткій сукні: "Ніжна і витончена міць"

Знай.ua писав, ви б ризикнули? Екзотична копія Кардашьян навідалася в спортзал майже без одягу. Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другий Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram Відверті і пікантні кадри.