Друг президента України Володимира Зеленського та актор "Кварталу 95" Євген Кошовий записав відео на День Незалежності України. Ролик, на якому артист декларує відомий вірш, він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" Завжди з Тобою, Моя Україна🇺 🇦 люблю. Пишаюся. З Днем Незалежності", - написав він під роликом.

На відео він у мікрофон читає вірш українського поета Володимира Сосюри"Любіть Україну". Таким чином Кошовий вирішив привітати співвітчизників зі святом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз патріотичної публікації і залишили свої думки і враження від почутого в коментарях. Деякі відзначили, як сильно він прочитав вірш, буквально до мурашок.

"великий привіт з Алчевська, молодець!Пишаємося!", "Неперевершено", "ми його вчили в 8 класі", "здивував дуже добре", "Неймовірно", "чуттєво", "геніально!Браво!", "Україна-скарб , оберігаймо її культурну, екологічну спадщину!", "Які слова...❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "До мурашок", "це сильно", "Жека, ти найкращий"," чому хочеться сміятися", " Шкода, що це, тільки просто красиві слова!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кошовий з кварталу розповів про вагітність дружини.

Як повідомляв Знай. ua, Євген Кошовий шокував шанувальників новиною про втрату Валерія Жидкова.

Також Знай. ua писав, що Кошовий розповів, що сталося з "Кварталом 95" без Зеленського.