Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні архівні кадри з телеведучим Юрієм Горбуновим, чоловіком Катерини Осадчої, зроблені кілька років тому.

Так, артистка привітала давнього друга з днем народження 24 серпня, адже в 2020 році чоловік відсвяткував ювілей - йому виповнилося 50 років. Примітно, що чоловік Насті, Потап - хрещений батько маленького сина Юрія і Катерини, Івана, а самі зірки дружать вже багато років, будучи кумами.

Юрчику @gorbunovyuriy з днем народження, сонечко наше! Хай дружина завжди огортає любов'ю і турботою, а синочок радує своїми успіхами та досягненнями! Ми тебе дуже любимо😘❤️ залишайся таким же класним чуваком🥰 🤘 🏼 💥

Фоловери залишилися в захваті: "Вау ви супер😍 😍", " красива така🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Вітаємо😊 ❤️фото супер️️", " друге фото вогонь😁"," з Днем Народження!!!Долгіє літа!!!🍰 🎂 🌞 🙏 ", "Вау-ваууу🥳 🥳 🥳 🥳".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.