Девід Бекхем-один з найвідоміших футболістів і шоуменів світу. Під час футбольної кар'єри він був одним з селебріті футбольного світу, а після весілля зі своєю нинішньою дружиною Вікторією, він став ще й селебріті світського світу. Фанати Девіда неодноразово відзначали, що він добре виглядає в свої 45 років. І він нарешті розкрив секрет свого прекрасного вигляду. Весь секрет виявився в тому, що Бекс активно користується косметикою.

У Вікторії Бекхем своя лінія косметики, яка популярна у всьому світі. При цьому вона популярна і в родині Бекхем, де їй користується не тільки сама Вікторія, але і Девід. Сам Бекхем заявляв, що у нього є косметичні набори, виробництва марки VBB. Він користується сироваткою для шкіри та бальзамом для губ. І мабуть, вона дійсно ефективна проти старіння.

Бекхем зізнавався, що він не тільки чудово виглядає, але і чудово себе почуває, незважаючи на те, що йому вже 45 років і за його плечима активна футбольна кар'єра. На фотографіях, які публікує Девід, він дійсно виглядає дуже навіть непогано, як для свого віку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, "Хороший план, Татко" - зіркові діти Галкіна і Пугачової пожартували над батьками.

Як повідомляв Знай.uа, війна не закінчиться? Зеленський звернувся до дітей із заявою: "Станете військовими".

Знай.uа писав, чим зайняти дітей на літніх канікулах-список простих і бюджетних ідей від українського гумориста.