Популярна телеактриса Нонна Гришаєва, перебуваючи на відпочинку, потішила фанатів фотографіями свого розкішного тіла.

Відповідними фотографіями зірка вітчизняних телевізійних екранів поділилася на своїй сторінці в Instagram.



Гришаєва повідомила, що свою сімейну відпустку в цьому році вона вирішила провести на своїй малій батьківщині - в Одесі, яку Гришаєва обожнює всім серцем, і знає в ній буквально кожну вулицю. Приїзд популярної актриси в перлину біля Чорного моря збігся в часі з її днем народження - в цьому році Нонні Валентинівні виповнюється 49 років.

Гришаєва досить часто радує своїх підписників свіжими постами в Instagram. Цього разу захоплення її шанувальників у популярній соцмережі викликала фотографія з прогулянки вечірньою Одесою. Для цього променаду Гришаєва вибрала неймовірний наряд, а саме костюмчик в піжамному стилі, виконаний в небесно-блакитних відтінках.

Численні фанати актриси відзначили її бездоганний зовнішній вигляд, помітивши, що вона неймовірно покращала і посвіжіла. Мабуть, рідне повітря дійсно впливає на неї наймагічнішим чином - Гришаєва завжди була красунею, але зараз нібито заново народилася на світ. Незважаючи на те, що вона є матір'ю двох дітей, телезірка має бездоганну фігуру.

Нагадавши, ґатунокрясли ліжко і котилися зі сміху: як знімали культову радянську "Інтердівочку".

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Беззуба" Марічка Падалко захворіла коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що зИн Нагієва кардинально змінився, тепер у тата є принц-вистачить одного лише погляду.