Відомий український комік і актор Юрій Ткач відомий глядачам ролями в ситкомах "Країна У" і "Одного разу під Полтавою", з якими він пов'язаний з 2013 року.

Читайте Знай в Google News!

Починав свою гумористичну діяльність ще з організування команди КВК "Збірна Дніпропетровську", капітаном якої виступає український комік і шоумен Ігор Ласточкін.

У соціальній мережі Instagram він досить часто радує шанувальників фотографіями і відео як зі зйомок, так і з особистого сімейного архіву. Нещодавно знаменитість виставив на своїй сторінці забавну фотографію з дружиною Вікторією і маленькою донькою Лізою.

Сім'я Ткачів вирушила в довгоочікувану відпустку і позує на тлі блакитного неба, ймовірно, на пляжі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Головне на відпочинку, не напружуватися)))", - зазначив під фото комік.

"Ви круті!", "Такі класні 👏 👏 👏", "Гарнюні ❤️", "Це точно! 🤗 😂", "Пприголомшлива пара. Я ніколи не бачила тріо, таких схожих. Це Любов! ❤️"- написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач з "Кварталу 95" дав волю фантазії разом з "крихіткою Ліззі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач приміряв на собі образ жінки і на кілька секунд перевтілився в Тіну Кароль з її ж кліпу на пісню "Вабити", яка вийшла 11 місяців тому.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" повеселив українців фото з дружиною: "Люблю тебе, Вікусик".