Відома українська співачка і підопічна колишнього нардепа Святослава Вакарчука Христина Соловій опублікувала у своєму facebook милі фото у справжньому українському вінку на голові. Дівчина обожнює все українське, тому завітала в музей Національної Архітектури та Побуту Пирогів, щоб приміряти український вінок.

Читайте Знай в Google News!

Етнографиня розповіла, що нареченій вже приготували віночок повністю із барвінку, із зубчиками часнику - оберігає від вроків і злої сили.

Вінок — традиційний український головний убір. Звичай плести вінки для прикраси сягає ще язичницьких, доісторичних часів, вони мали сакральне значення — як атрибут обрядів весняного циклу й купальських ігрищ. Поступово вінок переріс у символ обожування, символ Матері-Землі. Дівчина зізналась, що ТСН їй весільний вінок збирали.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Весільний купальський вінок - з квітами, колоссям та пір’ям павича, чим пишніший, тим гарніший. Він вже давно став символом українок.

Христина Соловій, фото facebook
Христина Соловій, фото facebook

Христина Соловій, фото facebook
Христина Соловій, фото facebook

Христина Соловій, фото facebook
Христина Соловій, фото facebook

Христина Соловій, фото facebook
Христина Соловій, фото facebook

У коментарях підписники виконавиці почали активно коментувати приготування дівчини до весілля.

Як ТСН мені весільний вінок збирали - дивіться за посиланням на сюжет у коментарі:) Фото - Таня Бундзило

Geplaatst door Христина Соловій op Dinsdag 25 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Христина Соловій роздяглася на пляжі заради ефектного кадру: Вакарчук почервонів від сорому.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати розкритикували інтимне тату нареченої Микити Добриніна.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Скрипка та Христина Соловій потішили фанатів спільною піснею: тизер зворушливого кліпу.