Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила серію трепетних архівних відео з чоловіком Юрієм Горбуновим, поділившись не тільки улюбленими і теплими спогадами, а й привітавши таким незвичайним способом коханого з днем народження - 24 серпня Юрію виповнилося 50 років.

Сам же шоумен показав, як яскраво їх сім'я провела таке свято, запросивши численних зіркових гостей, з якими дружать не перший рік, в елітний ресторан під Києвом. Серед знаменитостей прийшли привітати Юрія Оля Полякова, Дзідзьо, Потап і Настя Каменських та багато інших.

Артисти, як люди творчі, підготували Горбунову не тільки подарунки, а й сюрпризи у вигляді пісень і танців, наприклад, кума Каменських виконала свою легендарну "Попу, як у Кім", а хрещений батько маленького сина Катерини і Юрія, Потап, заспівав хітовий саундрек до фільму "Скажене весілля", продюсером якого є телеведучий. Під кінець вечора щасливий іменник розрізав апетитний торт, який складався з трьох "поверхів".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Не передати вам всі емоції які я проживаю до цієї хвилини!! Неймовірний був день!! Я дякую всім свої друзям,кумам і звичайно моїй любій дружині за це неймовірне свято!! Стільки привітань від моїх друзів,колег по 1+1!! Стільки приємних слів!! Я вдячний всім вам!!Я вас люблю!!