Відома українська співачка, колишня солістка гурту "Алібі", автор пісень і телеведуча Анна Завальська відзначала День незалежності України з невеликою часткою ностальгії. Артистка опублікувала архівні кадри з дитинства, на яких вона разом з сестрою зображені в вишиванках.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни в мережі Instagram.

Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram
Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram

"Пишаємося бути українками з дитинства!",- підписала нову публікацію Анна.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що гурт "Алібі" був популярний на початку 2000-х років. Дві сестри Анна і Ангеліна Завальські більше десяти років радували своїми піснями армію фанатів. Але в 2012 році вони вирішили почати сольну кар'єру. Як нерідко буває, поодинці їм не вдалося повторити колишній успіх спільного дуету.

Старша з сестер, Анна Завальська, у великому і відвертому інтерв'ю розповіла Знай.uа про те, чим зараз живе, які будує плани на майбутнє і вперше повідала про свою сім'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Анна Завальська: це верх вульгарності! Мене про подібне навіть батьки не питають.

Як повідомляв Знай.uа, цього чекали всі: найскандальніший гурт повернеться на сцену.

Знай.uа писав, у гонитві за славою: як Фреймут з котами налаштувала проти себе майже всіх українців.